22 november 2016 -

Als evenementen organisator ben je dagelijks bezig met het bekijken van de actuele ontwikkelingen in de branche, het nieuws binnen de branche en de behoeftes die jouw potentiele opdrachtgevers hebben.

Nu het jaar 2017 al bijna in zicht komt, is het interessant om te bekijken welke trend een grote rol hebben gespeeld in 2016 in de evenementenbranche en waar de crew van Rederij Thalassa zich mee bezig heeft gehouden!

Experience is het toverwoord in de evenementenwereld

Event Experience heeft altijd een leidende rol gespeeld bij succesvolle evenementen, maar in 2016 was hier echt niet meer onderuit te komen. Bezoekers van een evenement moeten een ware beleving ondergaan, het bekende WOW-effect. Een middag aan boord van Partyjacht Thalassa is hier een goed voorbeeld van. De exclusieve en bijzondere locatie om een event te organiseren en de vele mogelijkheden die het schip biedt. U kunt hierbij denken aan een B2B middag met een plenaire sessie, een uitgeserveerd chique diner of juist een spetterend feest met entertainment aan boord!

Persoonlijk contact en maatwerk staan bij ons voorop. Samen toewerken naar het gewenste evenement en de opdrachtgever een dag bezorgen om niet te vergeten!
Benieuwd naar de mogelijkheden van het schip? Neem contact met ons op!

copyright partyschip.com

×