Een dagje meekijken met de partymanager van Partyjacht Thalassa!

13 januari 2017 -
Een dagje meekijken met de partymanager van Partyjacht Thalassa!

Tijdens een evenement werkt de crew van partyjacht Thalassa hard om alles tot in de puntjes geregeld te hebben en te laten verlopen zoals de opdrachtgever gewenst heeft. Maar hoe gaat deze goede voorbereiding in zijn werk? Laten we eens een dagje mee kijken met de werkzaamheden de partymanager!

 
Twee weken voor het evenement ontvangt Dini, de partymanager van de Thalassa het draaiboek voor het evenement wat komen gaat. Hoeveel gasten worden er verwacht, zijn er nog speciale bestellingen die moeten worden gedaan? Hoeveel bedienend personeel is er benodigd? De bloemdecoraties worden besteld en mochten er eventuele speciale wensen zijn kan dit al goed voorbereid worden. Het draaiboek is voor het hele team en voor de opdrachtgever het belangrijkste document van het hele evenement. Alle details van begin tot eind staan hier perfect in beschreven! Een goede samenwerking met het salesteam en de crew is daarom van groot belang.
Tijdens het evenement zorgt Dini ervoor dat de opdrachtgever de gehele avond ontzorgt wordt. Begeleiden van eventueel entertainment, het aansturen van de gehele crew, verantwoordelijkheid dragen bij onverwachte situaties en timemanagement goed toepassen! Waar het draaiboek in grote lijnen verteld hoe het evenement moet lopen, kan dit altijd anders zijn. Voor de opdrachtgever is het fijn een aanspreekpunt te hebben die alle vragen kan beantwoorden. Partyjacht Thalassa is trots op de crew die elke evenement weer tot een succes maakt!

 

Dini: “Ik doe dit werk met zoveel plezier! Opdrachtgevers die na een evenement tevreden van boord gaan geeft mij heel veel energie. Verder is het werk erg afwisselend door alle opstapplaatsen die er mogelijk zijn in heel Nederland”

 
Wilt u ook een geheel verzorgd evenement waarbij u enkel kan genieten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op via: 0182-386854

copyright partyschip.com

×