Uw goede voornemens voor 2017!

29 december 2016 -
Uw goede voornemens voor 2017!

Nog een paar dagen en dan sluiten we het jaar 2016 alweer af. Samen met vrienden, familie en kennissen toosten we op 31 december op een mooi en gezond 2017! De mooiste plekken van Rotterdam worden deze dagen met veel moois belicht. Zo is de Erasmusbrug voor vele een vaste stek om te genieten van de hemel die verlicht wordt door de mooiste vuurpijlen.   

Elk jaar hebben velen hetzelfde goede voornemen voor het nieuwe jaar. “Ik heb zoveel gegeten de afgelopen dagen, het eerste wat ik doe is naar de sportschool op 2 januari!”

De sportscholen genieten van dit soort weken en ontvangen alle nieuwkomers met open armen!
Maar stop….! Laten we eens gek doen;

Geniet van 2017! Organiseer een feest voor vrienden, zakenrelaties of familie. En hierbij staat de crew van Partyjacht Thalassa u graag te woord en helpt u bij het organiseren van uw feest of evenement. Want elke dag is een feestje en zou dit gevierd mogen worden. We hebben al genoeg verplichtingen en rekening te houden met alles wat er wekelijks móet.

Rotterdam is in 2016 flink gegroeid in populariteit onder veel steden in Nederland. Dit komt mede dankzij het positieve imago. Zowel toeristen als bezoekers uit andere steden uit Nederland komen graag een dagje op bezoek in Rotterdam. De havenstad waar Rotterdam bekend om staat is hierbij een mooie highliter om de stad eens van de andere kant te bekijken. Maak uw evenement bijzonder!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben? Kijk dan eens op www.rederijthalassa.nl of neem contact met ons op via 0182-386854.

copyright partyschip.com

×