Horecamogelijkheden

De keukens aan boord van de schepen staan garant voor een culinaire ontdekkingsreis. De chef-koks bereiden de mooiste gerechten! Geniet van de prachtige vergezichten van het Hollandse landschap of maak een ontdekkingstocht door de Rotterdamse havens. Dit allemaal terwijl uw gasten genieten van een lunch, borrel, spetterend feest of diner aan boord van een geweldige feestboot.

De ingrediënten kwaliteit, originaliteit en service leggen hierbij een goede basis voor een succesvol evenement!

“We zijn verrast door de culinaire heerlijkheden aan boord”

De keukenbrigade kan de bezoekers van de feestboot culinair verwennen met een groot arsenaal van mooie gerechten. De Jules Verne biedt bijvoorbeeld tal van culinaire mogelijkheden. Van lunches, walking dinners, uitgeserveerde diners tot culinaire traktaties geheel naar wens. Het buffet rijst in de Jules Verne Lounge op bijzondere wijze, begeleid door muziek en lichteffecten, uit de grond en zorgt echt voor een culinaire verrassing.

Meer informatie feestboot

Wilt u meer weten over de horecamogelijkheden van een feestboot? Arena Events geeft u graag meer informatie. U kunt contact opnemen van maandag t/m vrijdag via het telefoonnummer 0182-486854.


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×