Opstapplaatsen

De partyschepen bevinden zich in Schoonhoven en hebben tal van mogelijkheden om door het hele land op te stappen. Wilt u meer informatie over de mogelijke opstapplaatsen in Nederland? Neem dan contact met ons op.

“We hebben genoten van de Rotterdamse Havens’”

Geniet van de prachtige vergezichten van het rivierenlandschap van de Hollandse IJssel en De Lek of ontdek de havens van het bruisende Rotterdam.

Naast het varen vanuit Schoonhoven en Rotterdam zijn vaartochten met onze partyschepen vanuit andere vertrekplaatsen uiteraard mogelijk. Enkele voorbeelden vaarroutes:

Varen vanuit Schoonhoven richting Rotterdam

De vaartocht van Schoonhoven naar Rotterdam is afwisselend en attractief. Rotterdam, een stad met volop bedrijvigheid, de indrukwekkende skyline bij het binnenvaren van de stad, de Willemsbrug en de Erasmusbrug, die het stadsbeeld aan de rivier bepalen. En als de tijd het toelaat kunt u een kijkje nemen in de havens. Kortom: een indrukwekkende vaartocht op één van onze partyschepen (Schoonhoven – Rotterdam – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, 5 gebruiksuren).

De vaartocht naar Rotterdam voert u langs de dorpen Bergambacht, Ammerstol, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. In Rotterdam aangekomen wordt gevaren tot aan de Erasmusbrug, hier wordt gekeerd voor de terugvaart naar Schoonhoven.

Varen vanuit Schoonhoven richting Utrecht (Hagestein)

Een natuurtocht met daarin de oevers van de rivier De Lek, idyllisch natuurschoon en fraaie echt Hollandse plaatjes. Dat is wat u ervaart bij varen richting Utrecht op één van onze partyschepen (Schoonhoven – Hagestein – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, 5 gebruiksuren).

Varen vanuit Rotterdam

Ontdek de havens van het altijd bruisende Rotterdam. U maakt kennis met één van de grootste zeehavens ter wereld. De partyschepen begeven zich tussen de vele zee- en binnenvaartschepen. Daarnaast ziet u scheepswerven en –reparatiebedrijven, pijpenleggers, droogdokken en de efficiënte overslag van miljoenen containers. Uiteraard heeft u ook een prachtig uitzicht op de bijzondere skyline van Rotterdam (vanaf 2 gebruiksuren).

De deskundige gids aan boord vertelt uitvoerig over het prachtige Rotterdamse havengebied of andere historische punten aan het water.

Meer informatie partyschepen

Boekingskantoor Arena geeft u graag meer informatie over de opstapplaatsen en mogelijkheden van de partyschepen. Heeft u vragen? Stel ze dan van maandag t/m vrijdag via het telefoonnummer 010 48 47 361.


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×