Uw juiste partyschip

Gaat u voor kleinschalig en intiem, luxe en trendy of imposant en grootschalig? Het kan allemaal met de partyschepen van Arena. Drie verschillende schepen vormen samen een gevarieerde vloot, die voorziet in de wensen en behoeften van iedere doelgroep.

Meer dan feesten

Partyschip is niet alleen geschikt voor feesten, zoals de naam misschien doet vermoeden. Ook kleine en grote zakelijke evenementen, zoals productpresentaties, bedrijfsevenementen, beurzen, zijn in goede handen bij Arena events. Het indrukwekkende interieur en exterieur van de drie partyschepen zal uw gasten versteld laten staan. Ook de horecamogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Meer informatie over onze partyboten?

Arena Events geeft u graag meer informatie over de partyboten. Wij geven u graag antwoord op uw vragen over het organiseren van een vaart aan boord van onze schepen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag onder telefoonnummer 0182 – 386854.

Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Het Partyschip Thalassa is geschikt voor een feest, bruiloft, relatie ontvangst, productpresentatie, bedrijfsfeest, of een grootschalig (zakelijk) evenement. Elke vaart wordt geheel op uw wensen afgestemd.

Lees meer

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Met haar 50 meter lengte, haar gracieuze lijn en haar stijlvolle, luxe en trendy interieurs, is dit jacht een imposante verschijning aan elke kade. Deze luxe en flexibele evenementenlocatie biedt ruimte voor 50 tot 250 gasten.

Lees meer

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

Partycruiser Jules Verne is een exclusief, bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 600 personen. Dit luxe partyschip is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen.

Lees meer

copyright partyschip.com

×