partyschip arena

Yacht Experience Grace Kelly

Dit gracieuze schip met een knipoog naar het mondaine Monaco uit de jaren vijftig van de vorige eeuw, wordt bemand door een vaste nautische en culinaire crew.

De partyboot Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en is geschikt voor uiteenlopende evenementen: van een swingend feest voor ruim 250 personen tot een zakelijke bijeenkomst en van een varende beurs tot een chique diner. De 3 levels en het geheel gestylede Topdeck bezorgen uw gasten een onvergetelijke Yacht Experience. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Vaargebied

Yacht Experience Grace Kelly heeft veel opstapplaatsen in Nederland, Duitsland en België. Van Rotterdam tot Düsseldorf en van Amsterdam tot Antwerpen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Vaartarieven

De vaartarieven zijn afhankelijk van uw plaats van vertrek en het aantal gebruiksuren. Wij vernemen graag welke vertrekplaats uw voorkeur heeft en doen u dan geheel vrijblijvend een passende aanbieding.

In de vaarprijs zijn begrepen:

  • Exclusief gebruik van de partyboot door uw gezelschap
  • Het aantal gewenste vaaruren, inclusief de brandstofkosten
  • Nautisch personeel
  • Partymanager

Eventuele havengelden zijn afhankelijk van de door u gekozen vertrekplaats en zijn niet inbegrepen.


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×