partyschip arena

Jules Verne

Inrichting partyschip

Voor uw evenement worden aan boord van Partycruiser de Jules Verne verschillende ruimtes ingezet. Door te spelen met afmetingen en inrichting kunnen we verschillende sferen creëren aan boord van het partyschip. Partycruiser de Jules Verne heeft een moderne, strakke en ruime uitstraling. Het schip beschikt over 4 ruimtes:

Jules Verne Lounge
De Jules Verne Lounge is in te zetten voor swingende feestavonden, stijlvolle diner-dansants, productpresentaties, beurzen en vergaderingen. De lounge is standaard voorzien van modern zwart/wit meubilair van verschillende hoogten en stijlvolle decoraties. Daarnaast bevinden er zich in de lounge een bar, een groot podium, een verrassende artiestenopgang, verschillende flatscreens en een liftplateau dat met één druk op de knop uit de vloer oprijst voor de presentatie van uw buffet.

Universe Lounge
Door de glazen puien die van vloer tot plafond lopen, heeft u een adembenemend uitzicht. De Universe Lounge beschikt over een podium, twee barren en een dansvloer. De vloer is eenvoudig te openen. Door middel van een grote vide ontstaat daardoor een verbinding met de Jules Verne Lounge. In de punt van het partyschip bevindt zich de Discovery Lounge waar de gasten kunnen bijkomen van het feestgedruis. Tevens kan deze ruimte ingezet worden als VIP-Lounge om bijzondere gasten extra te verwennen of in het zonnetje te zetten.

World Lounge
Door de gashaard en de sfeervolle lichtjes in het plafond heeft de World Lounge een betoverend karakter. De ruimte is multifunctioneel te gebruiken en geeft toegang tot het buitendek. De lounge kan ingezet worden voor kleinschalige presentaties, een drive-inn disco of een Marrakech Lounge, waarbij de ruimte omgetoverd wordt tot een Noord-Afrikaans theehuis uit de sprookjes van duizend-en-één-nacht.

Top Deck
Het uitzicht vanaf het buitendek van het partyschip is verbluffend! Laat u inspireren en tover het dek om tot wat u maar wilt. Maak er een ijsparadijs met schaatsbaan van, bouw er een iglo op in de winter of transformeer het tot een relaxed loungedek met zitzakken, een bar en misschien zelfs wel een zandstrand…
Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de inrichting en aankleding van het partyschip naadloos aansluiten bij de sfeer van uw evenement. Mocht u een andere, meer klassieke inrichting wensen, dan kunnen wij dat tegen meerprijs voor u verzorgen.

Vaargebied

Partyschip de Jules Verne heeft veel opstapplaatsen in Nederland, Duitsland en België. Van Rotterdam tot Düsseldorf en van Amsterdam tot Antwerpen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Vaartarieven

De vaartarieven zijn afhankelijk van uw plaats van vertrek en het aantal gebruiksuren. Wij vernemen graag welke vertrekplaats uw voorkeur heeft, en doen u dan geheel vrijblijvend een passende aanbieding.

In de vaarprijs zijn begrepen:

  • Exclusief gebruik van het partyschip door uw gezelschap
  • Het aantal gewenste vaaruren, inclusief de brandstofkosten
  • Nautisch personeel
  • Partymanager

Eventuele havengelden zijn afhankelijk van de door u gekozen vertrekplaats en zijn niet inbegrepen.


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×