partyschip arena

Partyjacht Thalassa

De Thalassa is voorzien van twee salons en een zithoek in de ‘Captain’s Corner’. De gezellige benedensalon kan voor veel activiteiten worden ingezet.

De salons zijn fraai afgewerkt en zijn luxe en sfeervol ingericht. De toiletten bevinden zich in het benedengedeelte van het schip. Het partyschip Thalassa is toegankelijk voor mindervalide – en invalide gasten. In de hoofdsalon is een invalidentoilet aanwezig.

Door de breedte van de loopbrug is het schip alleen toegankelijk met een duwrolstoel (helaas niet met een elektrische rolstoel).

Hoofdsalon
De hoofdsalon van het partyschip is ingericht met los geplaatst, comfortabel meubilair en voorzien van een mooie ruime bar. De hoofdsalon biedt zitplaats aan 32 gasten.

Benedensalon en Captain’s Corner
Deze salons zijn voorzien van ruim opgezette, makkelijk toegankelijke zithoeken en bieden zitplaats aan respectievelijk 30 en 10 gasten.

Kombuis
Het partyjacht Thalassa is uitgerust met een modern, professioneel geoutilleerd kombuis dat voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld (HACCP). Bekijk onze horecamogelijkheden voor meer informatie over de culinaire mogelijkheden aan boord.

aantal passagiers20 tot maximaal 100 personen
lengte schip35.5 meter
breedte schip 6.45 meter
diepgang 2.10 meter
voltage220 en 380 volt
geluidsinstallatie + microfoon aanwezig
toiletgroep dames en herendek A
invalidetoiletdek B

Het schip is gebouwd onder toezicht van en goedgekeurd door de Nederlandse Inspectie Verkeer en Waterstaat.

Dekindeling

thalassa

Vaargebied

De centrale ligging van partyship Thalassa biedt de mogelijkheid voor schitterende vaartochten. Geniet van de prachtige vergezichten van het rivierenlandschap van de Hollandse IJssel en de Lek of ontdek de havens van het bruisende Rotterdam.

Naast het varen vanuit Schoonhoven en Rotterdam zijn vaartochten vanuit andere vertrekplaatsen uiteraard mogelijk. Zo behoren bijvoorbeeld Krimpen aan de Lek, Dordrecht, Gorinchem, Schiedam, Maassluis, Vlaardingen, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Nijmegen, Arnhem en Amsterdam tot de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden:
Varen vanuit Schoonhoven richting Rotterdam
Als u vanuit Schoonhoven gaat varen, dan is de vaarroute naar Rotterdam afwisselend en attractief. Rotterdam: een stad met volop bedrijvigheid, de indrukwekkende skyline bij het binnenvaren van de stad, de Willemsbrug en de Erasmusbrug die het stadsbeeld aan de rivier bepalen. Als de tijd het toelaat, kan men een kijkje nemen in de havens. Kortom: een indrukwekkende vaartocht (Schoonhoven – Rotterdam – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, vijf gebruiksuren).

De vaartocht naar Rotterdam voert langs de dorpen Bergambacht, Ammerstol, Lekkerkerk, Krimpen aan den Lek. In Rotterdam aangekomen varen we tot aan de Erasmusbrug, hier keren we terug voor de terugvaart naar Schoonhoven.

Varen vanuit Rotterdam
Ontdek de havens van het altijd bruisende Rotterdam. U maakt kennis met één van de grootste zeehavens ter wereld. Uw eigen schip begeeft zich tussen de vele zee- en binnenvaartschepen. Maar u ziet ook scheepswerven en –reparatiebedrijven, pijpenleggers, droogdokken en de efficiënte overslag van miljoenen containers. Maar uiteraard heeft u ook een prachtig uitzicht op de bijzondere Skyline van Rotterdam (vanaf 2 gebruiksuren).

Vaartarieven

Vaarprijs partyship Thalassa
De vaarprijs is afhankelijk van uw plaats van vertrek en het aantal gebruiksuren. Laat ons weten waar u vandaan wilt vertrekken en wij sturen u geheel vrijblijvend een prijsopgaaf.
In de vaarprijs zijn begrepen:

  • 5 gebruikersuren
  • nautisch personeel
  • partymanagement
  • keukenpersoneel
  • brandstofkosten
  • exclusief gebruik van het schip door uw gezelschap

Eventuele havengelden zijn niet inbegrepen. Wilt u een vaarprijs vanuit andere plaatsen weten? Neem dan contact met ons op.

Route

Klik hier voor informatie over de route


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×