Stelt u zich eens voor..

1 december 2016 -
Stelt u zich eens voor..

Stelt u zich eens voor..

Samen met uw vrienden, familie, kennissen of zakenrelaties komt u omstreeks 19.00 uur aan boord van de Thalassa. Bij binnenkomst staat de crew klaar om uw gasten een feestelijk glaasje bubbels als aperitief aan te bieden. We gaan rond met heerlijke amuses als voorproefje op alles wat nog komen gaat. De DJ begint met draaien en de eerste glazen worden geheven nadat er gelegenheid is gecreëerd voor een welkomstwoord. Dan komt het culinaire team in actie en serveert uw gasten een heerlijk diner.

Ondertussen komt het schip langs de prachtige highlights die Rotterdam te bieden heeft. Omstreeks 23.30 uur meert het schip weer af aan de kade en is de after-party is nog in volle gang! De crew van de Thalassa serveert uw gasten nog een heerlijke late night snack. Want zeg nou zelf; dat wilt toch iedereen rond dat tijdstip?! Aan het einde van de avond neemt de crew afscheid van uw gasten, die met een herinnering van boord gaan die ze nooit zullen vergeten!

Nieuwsgierig geworden over onze diensten en de mogelijkheden aan boord? Wij staan graag klaar voor een rondleiding op het schip!

copyright partyschip.com

×