Themafeest Rotterdam – feest met verrassend thema organiseren op toplocatie

U wilt een origineel themafeest organiseren in Rotterdam en/of omgeving? U kunt de volledige organisatie van uw feest met een gerust hart aan ons overlaten. Ons team heeft de creativiteit en ervaring om er voor al uw gasten een onvergetelijk themafeest van te maken. Wij nemen u alle zorgen uit handen en regelen: de locatie (één van onze partyschepen), aankleding in thema, drank en catering en passend entertainment. Kortom, alles tot in de puntjes geregeld. Zo kunt u zich focussen op het allerbelangrijkste: samen met uw gasten, bijvoorbeeld collega’s of relaties, een topfeest beleven.

Themafeest Rotterdam

Thema voor feest

Qua thema voor het feest kunnen we werkelijk alle kanten op: Love boat, Glamour, James Bond, 80’s party, Rotterdamse avond, cocktail party, Great Gatsby en ga zo maar door. We stemmen alles perfect af op het gekozen thema. Dat begint bijvoorbeeld al met de uitnodiging voor het themafeest, de eerste stap om de gasten enthousiast te maken voor het komende evenement. Door de juiste ontvangst aan boord worden de gasten gelijk het ‘thema ingetrokken’. Door ons brede netwerk in de entertainmentsector vinden we altijd de juiste acts die het feest helemaal compleet maken.

De mogelijkheden voor een themafeest in Rotterdam zijn nagenoeg eindeloos en (bijna) niets is te gek. Ga daarom zeker eens om de tafel met ons creatieve team en geef binnenkort een feest waarover uw gasten nog lang zullen napraten.

Themafeest Rotterdam – praktisch

Zoals gezegd, nemen wij de volledige organisatie van A tot Z op ons. Door de diversiteit van onze vloot hebben we ruimte voor themafeesten van 80 tot maar liefst 600 personen. Opstappen kan in Rotterdam, maar zeker ook daarbuiten. We hebben (voor een aantal van onze partyschepen) opstapplaatsen in Nederland, België en Duitsland. Ook voor verschillende activiteiten op de wal of op locatie kunt u op ons rekenen.

Offerte Themafeest Rotterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw onvergetelijke themafeest in Rotterdam (of op een andere locatie in het land)? Neem dan gerust contact met ons op via 0182 – 386854 of vul hier het offerteformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×