Bedrijfsfeest, uitje of vergadering

Een vergadering met klanten of bijzonder uitje voor uw personeelsleden? Een evenement op één van onze schepen zorgt voor binding! Van een formele bijeenkomst tot een swingend feest: niets is te gek bij deze unieke feest- en vergaderlocatie in Utrecht, Rotterdam of 1 van de andere mogelijke steden langs het water. Samen met u kijken wij naar het juiste entertainment aan boord en geven invulling aan de opgegeven wensen.

Verjaardag of jubileum

Iets te vieren? De schepen met ieder hun eigen uitstraling zorgen voor de perfecte locatie om uw bijzondere gebeurtenis samen met anderen te vieren. Laat u verrassen door de culinaire invulling aan boord en vaar naar de plek die u wenst!

Zakelijk evenement

Een schip is een originele vergaderlocatie in  Utrecht , maar uiteraard varen we ook naar andere plaatsen. Presentaties, borrels of varende beurs door geheel Nederland: bij al onze schepen is dit mogelijk. Met meer dan 150 aanlegmogelijkheden in Nederland kunt u tijdens een zakelijk evenement met meerdere bezoekadressen genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner aan boord. Een unieke mogelijkheid om een formeel gedeelte af te sluiten met een informeel moment.

Huwelijk

Wilt u letterlijk het huwelijksbootje instappen? Dit kan aan boord van een van onze bijzondere schepen. Met de steden Schoonhoven en Rotterdam als officiële trouwmogelijkheid is dit een unieke belevenis. Een mooie feestelijke avond op het water is de perfecte gelegenheid om een bijzondere dag goed af te sluiten.

De partyschepen zijn varende locaties die zorgen voor een unieke belevenis op het water. Na de huwelijksplechtigheid gaan de trossen los voor een vaartocht, waarna de bruidstaart wordt aangesneden en de bemanning van “uw eigen huwelijksboot” klaar staat om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Meer informatie?

Arena Events verstrekt u graag meer informatie over de mogelijkheden in Utrecht Rotterdam of 1 van de andere mogelijke opstapplaatsen. Heeft u vragen over het organiseren van een vaart aan boord van onze schepen? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag onder telefoonnummer 0182-386854

Meer informatie of een offerte aanvraag


Thalassa

tot 100 personen

arena partyschip thalassa

Grace Kelly

tot 250 personen

arena partyschip grace kelly

Jules Verne

tot 600 personen

arena partyschip jules verne

copyright partyschip.com

×