Welkom op Evenementencontact, donderdag 9 maart 2017!

3 februari 2017 -
Welkom op Evenementencontact, donderdag 9 maart 2017!

Op donderdag 9 maart 2017 staat de crew van Rederij Thalassa op de ‘beurs’ van Evenementcontact 2017 in Ahoy Rotterdam. Wij verwelkomen u in de Rotterdamstraat; u komt toch ook?!

Het mag eigenlijk geen beurs, geen netwerkevent of congres  genoemd worden, maar een combinatie van alle drie! Alle exposanten op de beurs hebben dezelfde indeling voor de stand.  Zo transparant mogelijk, waardoor de bezoekers door contacten interesses en informatie kunnen uitwisselen.

Samen met  Constant in Beweging  en haar twee varende locaties Grace Kelly en Jules Verne mogen wij de beurs versterken! De crew van Partyjacht Thalassa staan de bezoekers tijdens deze dag graag te woord over de mogelijkheden van het organiseren van evenementen op het schip. Hierbij kunt u denken aan een zakelijke bijeenkomst met een plenaire sessie, een branche borrel, een feestavond of een chique uitgeserveerd diner! Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om op te stappen op verschillende locaties door het hele land.

Op de beurs kunnen de bezoekers luisteren naar gast sprekers, in contact komen met nieuwe aanbieders, aan activiteiten deelnemen en natuurlijk niet te vergeten; een gezellige netwerkborrel! Onder het genot van een drankje komen wellicht de beste ideeën naar boven! In de evenementenwereld staan we altijd open voor nieuwe contacten en ideeën. Bent u daarom nieuwsgierig wat de beurs voor u te bieden heeft? We zien u graag terug op donderdag 9 maart 2017!

#Leuk om te weten: De initiatiefnemers van het beursconcept zijn tevens bekroond met de Gouden Giraffe in de categorie; beste Beursconcept!

Kijk voor meer informatie op www.branchecontact.nl

See you there!

copyright partyschip.com

×